Lenjerie24.com

Lenjeria sexy

Cu siguranță în garderoba oricărei femei găsim și lenjerie intimă sexy.

Aleasă pentru momentele în care dorim să ne surprindem partenerul și să-l provocăm la o seară în doi de neuitat sau cand vrem să ne simtim sexy și să imortalizăm momentul printr-o ședință foto sau cel mai simplu, cand ne îmbrăcăm sexy doar pentru noi, pentru a recaștiga încredere sau pentru a reevalua senzualitatea noastră, lenjeria sexy este nelipsita din sertarul unei doamne. 

În aceasta categorie putem include toate elementele de lenjerie intimă care sunt mai mult decat comode și utile.

Forma, culoarea și textura

Sunt apreciate materialele fine din mătase sau satin, dantelă, broderie, latex, vinyl pană la cele comestibile. Cand vine vorba de culori aici este permis orice, de la cele uni pană la combinații și jocuri de culori.

Cat despre forme, imaginația creatorilor de lenjerie sexy este foarte bogată. Găsim pe piață de la cele mai sexy inocente modele pană la cele mai îndrăznețe și provocatoare costumații.

În funcție de forma corpului, de părtile pe care dorim să le ascundem sau de cele pe care dorim să le punem în evidență, putem alege ce ni se potrivește mai bine din multitudinea de articole de lenjerie sexy.

Pentru cele mai îndrăznețe vestimentația din două piese este cea mai bună alegere.Cu cat este mai decupată sau lasă la vedere o mai mare suprafață a corpului cu atat este mai sexy.

Deasemenea o alegere provocatoare poate fi si un model de chemise extrem de decupat.

Pentru cele usor mai pudice un furou le poate acoperi discret corpul. Pot opta pentru cele cu cupe, vaporoase, din mătase sau satin, cu dantele sau broderie.

În cazul în care aveți mici nemulțumiri în zona taliei, un corset vă poate fi de ajutor.

Linia corpului poate fi subțiată sau corectată cu ajutorul corsetelor. Avand o formă de clepsidră, printr-o ușoară strangere, va crea impresia de talie mică.

Corsetul modelator

Corsetul modelator se poartă pe trunchi începand de deasupra șoldurilor și pană sub sani. Ajută la aplatizarea burții si la îndreptarea spatelui. În partea din față are forma literei U tocmai pentru a permite purtarea sutienului preferat.

Ca sistem de închidere întalnim „moș și babă” cu prindere în partea din față.

Corsetul

Este un articol de lenjerie intimă util si totodată sexy. Îmbracă partea de corp de la șold pană la bust. De obicei fără bretele acestea pot avea balene pentru a subtia talia.

Fiind acoperit de cele mai multe ori cu broderie sau dantelă, poate fi purtat ca o piesă vestimentară subțire sau sub o jacheta pentru un look sofisticat.

Elemente sexy sunt si accesoriile ca jartiere sau port jartiere. Acestea se poartă împreuna cu ciorapi fini cu bandă adezivă sau întregi.

Jartiera

Este o bandă elastică, impodobită cu dantelă sau broderie. Aceasta se poartă pe coapsă și menține ciorapul întins pe picior. Se găsește în mărime universală.

Portjartiera

Este o centură ajustabilă în talie. Se poartă pe șolduri în general în combinaie cu ciorapi cu bandă la care se prind clemele pentru ai susține pe picior. Vezi aici modele de portjartiere.

Orice model ati alege purtati-l cu incredere, asa va arata cel mai bine.

Articole noi pe blog