Lenjerie24.com

Importanța lenjeriei intime bărbătești

Nu există o piesă mai importantă în garderoba unui domn decat lenjeria sa intimă. 

Daca îi întrebi pe bărbați ce caută cand își aleg lenjeria intima răspunsurile vor fi urmatoarele: 

  • Pe primul loc găsesc potrivirea și confortul 
  • Pe locul doi majoritatea caută prețul. 
  • Pe locul trei se află interesul pentru materialul din care sunt fabricați. 
  • Pe ultimele locuri sunt apartenența la brand (Calvin Klein, Jolidon, MR BIG, durabilitatea și țara de producție.

Fără lenjerie intimă nu exista o protecție între stratul exterior al pielii și țesăturile aspre ale pantalonilor. 

Lenjeria intimă stransă poate cauza iritații și infecții, aceasta poate fi dăunătoare sănătății testiculelor și poate reduce fertilitatea. 

Dacă obișnuiai să-ți curăți pantalonii după patru purtări e bine să reduci acest obicei la jumătate. Mai ales daca vorbim de materiale subțiri. Acestea necesită o curățare mai deasă. 

Cand transpiri în interiorul pantalonilor te expui constant ciupercilor. Acestea iubesc mediile umede și calde. Pentru a te feri de acestea ține-ți "organele" uscate și spăla-ți regulat pantalonii. 

Dacă obișnuiai să cureți pantalonii după patru purtări e mai bine să reduci acest obicei la jumătate. Mai ales în cazul materialelor subțiri. Acestea necesită o curățare mai frecventă

Dacă nu porți lenjerie intimă evită cabinele de probă! Acolo intalnești foarte multe bacterii prinse în țesăturile pantalonilor. 

În cazul in care încă mai porți lenjeria de anul trecut ar fi timpul să mai achiziționezi o pereche sau două. Cel puțin asta reiese din sondajul femeilor asupra lenjeriei intime masculine: HOT or NOT? 

Din cele descoperite se pare ca femeile pun preț pe aspect. 

Culorile nu trebuie să fie estompate întrucat acest fapt indică o lenjerie foarte uzată. Cum se spune: cum te ocupi de bunurile tale așa te ocupi de toate în viața ta. 

De asemenea doamnele consideră o mare greșeală să găsească urme murdare sau pete pe lenjeria intimă. Indicat ar fi să îți speli enjeria intimă la mână. În felul acesta vei păstra culorile și țesatura pentru mai mult timp. 

Pentru a nu avea surprize doamnele recomandă să optezi pentru boxeri. Culorile neutre precum negru, gri, albastru marin sau alb sunt cele mai potrivite.

Articole noi pe blog